Wednesday, 30 March 2011

PROMOTION!!!!

PROMOTION UNTUK WARGA JOHOR!!!!
Untuk orang Johor khususnya bakal-bakal pengantin yang akan melangsungkan perkahwinan pada tahun 2011.

3tiers cake+cupcake(decoration with fruit/strawberry & coklat)
(50pcs cupcake + 1 kg Choc Moist Cake layer with choc mousse)
+ Free 30pcs cupcake + 12 pax doorgift RM4.50/pax(paperbag+choc oreo+muffin hot).

HANYA RM300.00!!!!!
*termasuk stand kek n pisau kek....

Jangan lepaskan peluang!!!

PROMOSI DARI MEI -DISEMBER!!
*sah untuk 6org terawal sahaja!!

Call/sms /pm di facebook untuk oder..
0193966423
0137221132
Facebook: D'hazel Cake House

Saturday, 26 March 2011

Chocolate Part 2

Rose lolichoc..sesuai untuk doorgift majlis perkahwinan,pertuangan ,hantaran,ptong jambul n majlis keraian..45pcs ROSE LOLICHOC +Decoration Stick(ribbon + leaf)+ Bakul rotan(Decoration+Ribbon)+Tag card.
JUST ONLY RM50.00
*(Colour:Blh mngikut tema warna)

New mould lolichoc



*NEW PRODUCT FROM DCH CHOC BAR WITH ALMOND
Choc bar+aluminum wrip+paper wripping(like choc bar cadburry)
Just only RM1.80/pcs=)


Inginkan kelainan???hehe Mahukan mjlis anda nmpak leboh elegent???ini dia *New product DCH: Coklat bunga telur..sesuai utk doorgift majlis keraian,wedding,pertunangan,hantaran,potong jambul dll..colour  blh request mengikut tema=).
Cantik bukan????murah je...cuma RM3.00/pcs(without egg) *Min 50pcs=)


Jika berminat just call or msg or PM di Facebook=) 

Cake and cupcake

Actlly cake n cupcake i making 4 my nephew. Kek ni utk hantar kt Tadika Kemas utk sedekah murid-murid kt sne smpena bday my nephew..sbb org kt umh dh xlrt nk mkn kek...hehehe....Cikgu Tadika 2 kata cantik..siap tny bli kt mne..hahaha..pe lg smbil promotela..hehehe... k la jom lyn pic..4 my nephew..Happy bday boy..Smoga mnjdi anak yg soleh...aminnn



25pcs Lady bard cupcake sponge cake and Choc Moist Cake layer with blueberry filling + buttercream..Decoration Doremon pic.=) hehehe very cute and yummy cake=)..

Monday, 21 March 2011

Kuih talam

16/03/2011..Alhamdulilah oder lg=) smoga trus mndpat rzeki..amin...=) talam serimuka dan talam keladi..talam serimuka ni mmg paling mendapt sambutan dripd customer d'hazel..rasa talam serimuka d'hazel lain tau daripada yang ada kt pasaran.kalo nk tahu mcm ne sedap rasanya.tryla oder..pasti puas hati..n esok2 oder lg..hehehe..nk oder contact je no ni 0193966423/0137221132..kali ni oder dari cik som..cik som ni suami dia sepupu ayah d'hazel..dia tempah ni utuk majlis kenduri mak mertua dia yang akan berangkat ke tanah suci utuk menunaikan umrah bersama anak dan menantunya...d'hazel doakan smoga d'permudahkan urusannya..aminnn=) tqvm cik som...next time oderla lg ea=)hehehe

Steambuttercream Cake





Hai korg..ni nk perkenalkn kat korg bg yg blm tahu=) name cake ni steambuttercream sedap taw rasa buttercream ni..selain sedap cake ni pn cantik=) licin je mcm  fondant tp lg sedap=) sesuai sangat bt kek weeding, kek pertunangan,kek birthday or kek hantaran dan kek utk msjlis2 keraian...Untuk oder atau pertanyaan contact : 0193966423/0137221132

Monday, 14 March 2011

wedding my cousin

Pada sabtu 12.03.11 D'hazel bz siapkan oder n wedding cake utk cousin D'hazel yang b'sanding pada 13.03.11.. Ramai org dtg majlis 2 siang tadi..sesak nk jalan..hehehe.. ske tngk pngntin cute je..hehehe D'hazel doakn smoga kekal ke akhir hayat..aminnn..thnx sbb bg bungkusan makanan n bunga telur bwk blik bnyk..hehehe jom kte layan pic2  yg smpat d snap =)

suma choc moist cake frosting with ganash and layer with cream n blueberry filling=)..yg besar 2 1/2kg n yg kcik 1 1/2 kg & 20 pcs cupcake=)suma org kata sedap dan cantek=) mak andam pn ckap mcm 2=) mmg puas hati la=) mak andam kata nnt blhla oder=) jgn sgn2 k nk oder...bgthu je masa n harga insyaAllah blh d'runding=)



suma tngu mse tgh ptong kek ni...msing2 xsbr nk rasa=)..masa  d'hazel ltak je kek suma amek gambr n ckp cntik=)
kalo cntik try la oder..cnfrm sdp=)
budak2 rmai dh tngu nk cupcake...maknya plak tngu nk kek..xsbr nk rasa..=) smpai xckup2..nsib bek tuan rumah dpat rasa=) kalo nk oder contct je D'hazel 1set cake hanya RM250 n blh d'runding=) mngunakan pure choc gred A...cnfrm sdp=)

Yang ni plk oder kuih utk mjlis rewang utk prepare makanan utk esok ..oder 2pcs kuih talam marbel n talam skoteng..dan 150pcs kuih apam gula hangus..=) thnx 4 oder auntie...hope auntie ske dgn hsil kerja d'hazel=) next time jgn malu2 oder lg k=) jom layan kuih dari D'hazel=)
Masih dlm loyang lg xsbar dh nk snap pic=) ni la talam marble..sdp taw=)
Yang ni plk talam skoteng=) bwah dia ada jeli yang impot dari indonesia..xsuma tmpat ada taw talam2 D'hazel ni=)
Ini la apam gula hangus yang gebu...sdp taw..xmnis sngat..ssuaila dgn stuasi skrg suma org nk jaga bdn n ksihatan=)
Nk oder contct je dgn D'hazel InsyaAllah harga blh d'runding=)

Sunday, 6 March 2011

Muffin Hot D'hazel !!!=)

D'hazel muffin..semua muffin D'hazel di jamin sedap taw! Gebu gitu =) hehehe...
 Rasa skali pasti oder lg..hehehe
Pasti rasa muffin d'hazel buat korg xtdo mlm=) 
Tak percaya???? Try la oder =)
For oder contact or sms : 0193966423/0137221132

Muffin Banana chocolate rice

Muffin Strawberry 
Muffin oren fruitty 
Muffin Vanilla fruity
Muffin Chocolate 

2 pcs Packing for doorgift
1pcs packing for doorgift..

Thursday, 3 March 2011

Cream puff dan Eclair GEBU!!! =)

Haaaa...Ni nk p'kenalkn kt korg... Ni la Cream puff dan Eclair yg GEBUUU dari D'hazel Cake House..Rasa custard yg sangat sedap=)..Ni dpt jamu mata korg je...nk jamu mulut oder laa k..=) 50pcs hanya RM25.00.. murah bukan??? sure xrugi kalo oder..di jamin sedap!!!=) nk oder contact or sms 0193966423/0137221132 =)


Eclair +Filling custard n fresh cream




Creampuff yg dh ltak filling...Erm..geramnya tngk...bdk2 paling suka =)



Eclair bru keluar dari oven...Bau harum semerbak...hehehe  Bau sedap rasa lgla sedap!!

Ambik pic cream puff yg sexy ni....hehehe...tp ni blm ltak filling lg....Creampuff dgn eclair sesuai d'mkn utk minum petang..atau utk jamuan...Sedap juga makan ketika sejuk =) Amat di gemari oleh kanak2 dan org dewasa=)

Wednesday, 2 March 2011

Chocolate Yang Mengamit Rasa(,")

Chocolate Card
*Chocolate card sesuai untuk doorgift,sebagai hadiah,hantaran..(''_")
oreo chocolate
Chocolate lolipop dan chocolate oreo


Chocolate Praline

Contoh Box


Chocolate roses

Bwh chocolate card

chocolate box..
sesuai untuk hantaran atau hadiah=)







There was an error in this gadget